Proizvodi za pranje automobila

bezkontaktno pranje

OCEAN PRE WASH je deterdžent za pretpranje koji ima visokopenući i polirajući efekat. Efikasno uklanja nečistoću bez upotrebe sunđera ili četki. Proizvod trenutno deluje na sve vrste nečistoća, ostavljajući karoseriju sjajnom i sa antistatičkim efektom.

Upotreba: preporučuje se nanošenje proizvoda na hladnu površinu uz brzo ispiranje.

Razređivanje sa vodom u razmeri 1:40-70 i sa džet pištoljem 20%.

Dostupno u pakovanjima od 10 kg i 25 kg

OCEAN EXTRA je monokomponentni deterdžent nove generacije, posebno osmišljen za pranje automobila, kamiona, cisterni, alatnih mašina, traktora, motora… Svojim jakim dejstvom OCEAN EXTRA garantuje temeljno čišćenje bilo koje vrste nečistoće bez upotrebe sunđera ili četki.

Upotreba: preporučuje se nanošenje proizvoda na hladnu površinu uz brzo ispiranje.

Razređivanje sa vodom u razmeri 1 : 40 – 90. U automatskim perionicama dozirati 2-3%.

Dostupno u pakovanjima od 25 kg i 220 kg.

TORNADO WASH je monokomponentni deterdžent nove generacije, posebno osmišljen za pranje automobila, kamiona, cisterni… Svojim jakim dejstvom TORNADO WASH garantuje temeljno čišćenje bilo koje vrste nečistoće bez upotrebe sunđera ili četki ostavljajući povrsinu blistavo sjajnom.

Upotreba: preporučuje se nanošenje proizvoda na hladnu površinu uz brzo ispiranje.

Razređivanje sa vodom u razmeri 1 : 40 – 70.

Dostupno u pakovanjima od 10 kg i 25 kg.

MEGA WASH je monokomponentni deterdžent namenjen pretpranju kamiona, cerada, autobusa, kombija, motora… Zahvaljujući svom posebnom sastavu, efikasno uklanja nečistoće bez upotrebe sunđera i četki.

Upotreba: preporučuje se nanošenje proizvoda na hladnu površinu uz brzo ispiranje.

Razređivanje sa vodom u razmeri 1 : 40 – 90.

Dostupno u pakovanjima od 25 kg.

MASTER cleaner – Dvokomponentni šampon višestruke namene. Dvokomponentni deterdžent za pranje i pretpranje vozila. Preporučuje se za brzo klanjanje svih vrsta nečistoća sa teretnih vozila. U preporučenim koncentracijama ne nagriza lak, aluminijumske i hromirane delove, kao ni plastične delove, čak i u slučaju da su napravljeni od recikliranih materijala. MASTER CLEANER zahvaljujući površinski aktivnim supstancama vrlo brzo i efikasno odvaja nečistoću sa zaprljanih površina.


UPOTREBA: proizvod dobro protresti, a zatim razrediti sa vodom u razmeri 1:30-1:70. U letnjem periodu, kada je to neophodno, vozilo prethodno ohladiti sa hladnom vodom.
Proizvod dostupan u pakovanju od 10 kg i 25 kg.

MOTOR CLEANER čisti i odmašćuje motore i njihove mehaničke delove, čak i uz korišćenje tvrde vode. Kada se koristi u preporučenoj koncentraciji, MOTOR CLEANER ne oštećuje tretirane delove i uklanja prljavštinu vrlo brzo.


UPOTREBA: doziranje sa vodom 1:5- 1:10. Pumpe za doziranje: 10%


Proizvod dostupan u pakovanju od 10 kg.

šampon za ručno pranje

DIAMOND WASH – Šampon za ručno pranje automobila sa dodatkom voska.

NAČIN UPOTREBE: Isperite auto hladnom vodom, sipajte 1-2 čepa šampona u kofu i dodajte vodu. Tako rastvoren šampon nanesite na auto četkom za pranje ili sunđerom. Isperite auto čistom vodom i obrišite jelenskom kožom.

 

voskiranje

SHINY STANDARD Samosušeći i polirajući vosak


SHINY STANDARD je vodoodbijajući vosak niske viskoznosti osmišljen za sušenje u automatskim perionicama. Inovativne komponente SHINY STANDARD-a omogućavaju formiranje velikih kapi vode, lako prenosivih putem mlaza vode za ispiranje. Osim toga postavlja zaštitni veo i obnavlja originalni sjaj na celoj karoseriji vozila. Proizvod ne masti prozore i krpe.
Upotreba: U automatskim perionicama proizvod koristiti 2-4%; za ručno voskiranje razrediti sa vodom 1:20-40.
Proizvod je dostupan u pakovanjima od 10 kg i 25 kg.

SHINY DE LUXE Parfimisani super vosak nove generacije


SHINY DE LUXE je aktivni super vosak koji nakon upotrebe ostavlja povšinu sjajnom i daje polirajući efekat. Njegova upotreba je u automatskim i samouslužnim perionicama. Osim što formira velike kapi vode i postavlja zaštitni veo na vozilu, SHINY DE LUXE poseduje prijatan miris tokom uputrebe.
Upotreba: Dozirati vosak 1% u samouslužnim perionicama, dozirati vosak 2-4% u automatskim perionicama (pranje putem četki).
Proizvod je dostupan u pakovanjima od  25 kg.

nega guma

EXTRA TIRE Sredstvo za negu guma sa efektom sjaja


EXTRA TIRE je proizvod osmišljen da vrati elastičnost i sjaj auto-gumama, kao i svim gumenim delovima na vozilu. Sastojci proizvoda omogućavaju čuvanje gume od sunca i negativnih efekata vremenskih prilika nekoliko dana nakon upotrebe. Zahvaljujući svom PH neutralnom sastavu EXTRA TIRE ne oštećuje karoseriju, gumene i plastične delove na vozilu.
Upotreba: razrediti sa vodom u razmeri 1 : 4 – 6.
Proizvod naneti na suve gume.
Proizvod dostupan u pakovanjima od 1kg, 6 kg i 12 kg.

nega plastičnih površina

PLANET – Mleko za instrument tablu i plastiku

PLANET je moderno sredstvo za obnavljanje plastike unutar i van vozila. Pored čišćenja i regenerisanja,proizvod štiti plastiku od nepovoljnih vremenskih uslova i hemijskih proizvoda koji loše utiču na nju. Plastici vraća sjaj i elastičnost. Zbog svog vodoodbijajućeg dejstva, PLANET ima svoju primenu i kao sredstvo za negu guma.

Upotreba: Naneti proizvod nerazblažen na površinu sunđerom ili prskalicom.

Proizvod je dostupan u pakovanjima od 5 lit.

COCKPIT SHINE Mleko za instrument tablu i plastiku

COCKPIT SHINE je proizvod nove generacije bogat silikonom, namenjen za obnavljanje i zaštitu plastičnih površina. Preporučuje se upotreba na spoljnim i unutrašnjim plastičnim površinama vozila.
Nakon upotrebe ostavlja dugotrajan miris i sjaj.

Upotreba: Naneti proizvod na plastiku pomoću prskalice ili sunđera, razređen sa vodom
1:1 do 1:2 i ne ispirati nakon nanošenja.

Proizvod je dostupan u pakovanjima od 5 lit.

COCKPIT STAR – Mleko za instrument tablu i plastiku

COCKPIT STAR je proizvod nove generacije bogat silikonom, namenjen za obnavljanje plastičnih površina. Osim što regeneriše plastiku, COCKPIT STAR  štiti od vremenskih uslova i upotrebe hemijskih proizvoda za pranje. Može se koristiti za tretman spoljnih i unutrašnjih plastičnih površina na vozilima. Nakon upotrebe ostavlja prijatan miris.

Upotreba: Naneti nerazblažen proizvod na plastiku pomoću prskalice ili sunđera.

Proizvod je dostupan u pakovanjima od 5 lit.

čišćenje felni

RIM SHINE – Bazno sredstvo za čišćenje felni

RIM SHINE je visokokoncentrovani bazni deterdžent za čišćenje felni. Preporučuje se za čišćenje čeličnih i aluminijumskih felni gde je neophodnoo dejstvo aktivnih materija. Nakon upotrebe felnama vraća originalni sjaj.


Upotreba: Za ručno pranje razrediti proizvod sa vodom 1:10, a za nanošenje prskalicom razrediti sa vodom 1:5, a zatim isprati proizvod sa aparatom pod visokim pritiskom.

METALIX – Kiselo sredstvo za čišćenje felni


METALIX je kiselo sredstvo za moćno čišćenje nečostoća na metalu. Njegova specifična upotreba je za uklanjanje mrlja i oksida sa svih čeličnih i  aluminijumskih felni. Savetuje se da se proizvod ne koristi u preterano koncentrovanom obliku ili da se ostavi da deluje suviše dugo, jer može oštetiti staklo i aluminijum.

Upotreba: razređivanje sa vodom u razmeri 1 : 2-10.

Proizvod dostupan u pakovanjima od 5 kg i 25 kg.

dubinsko pranje

FULLTEX RED Parfimisani deterdžent za čišćenje tkanine

FULLTEX RED je visoko profesionalni deterdžent specijalizovan za pranje tkanina kao što su: unutrašnjost automobila, tepiha, itisona, nameštaja…Posebna formula proizvoda sadrži inovativne aditive koji uklanjaju svaku vrstu mrlja i prljavštine, ostavljajući tkaninu dobro očišćenom i vraćajući joj originalnu boju. FULLTEX RED tkaninama vraća, ulepšava boju i ostavlja prijatan miris svežine.
Upotreba: razređivanje sa vodom 1:15-25
Najbolji rezultati čišćenja su sa ekstrakcionom mašinom.
Proizvod je dostupan u pakovanju od 10 kg.

FULLTEX BLUE Parfimisani deterdžent za čišćenje tkanine

FULLTEX BLUE je visoko profesionalni deterdžent specijalizovan za pranje tkanina kao što su: unutrašnjost automobila, tepiha, itisona, nameštaja…Posebna formula proizvoda sadrži inovativne aditive koji uklanjaju svaku vrstu mrlja i prljavštine, ostavljajući tkaninu dobro očišćenom i vraćajući joj originalnu boju. FULLTEX BLUE tkaninama vraća, ulepšava boju i ostavlja prijatan miris svežine.
Upotreba: razređivanje sa vodom 1:15-25
Najbolji rezultati čišćenja su sa ekstrakcionom mašinom.
Proizvod je dostupan u pakovanjima od 5 kg i 25 kg.

MULTI CLEAN Deterdžent višestruke namene


MULTI CLEAN je odmašćivač koji brzo i temeljno uklanja svaku vrstu organske i neorganske nečistoće na svim površinama. Zbog svojih sastojaka, MULTI CLEAN se može primeniti u različitim oblastima: industrija, ugostiteljstvo, auto-industrija… Primenjuje se za čišćenje: tkanine, kože, imitacije kože, plastike, alatnih mašina, pločica…
Upotreba: razređivanje sa vodom u razmeri 1 : 5 – 20, u zavisnosti od materijala i stepena zaprljanosti.
Proizvod je dostupan u pakovanjima od 5 kg i 25 kg.