Proizvodi za pranje kamiona i radnih mašina

bezkontaktno pranje

OCEAN PRE WASH je deterdžent za pretpranje koji ima visokopenući i polirajući efekat. Efikasno uklanja nečistoću bez upotrebe sunđera ili četki. Proizvod trenutno deluje na sve vrste nečistoća, ostavljajući karoseriju sjajnom i sa antistatičkim efektom.

Upotreba: preporučuje se nanošenje proizvoda na hladnu površinu uz brzo ispiranje.

Razređivanje sa vodom u razmeri 1:40-70 i sa džet pištoljem 20%.

Dostupno u pakovanjima od 10 kg i 25 kg

OCEAN EXTRA je monokomponentni deterdžent nove generacije, posebno osmišljen za pranje automobila, kamiona, cisterni, alatnih mašina, traktora, motora… Svojim jakim dejstvom OCEAN EXTRA garantuje temeljno čišćenje bilo koje vrste nečistoće bez upotrebe sunđera ili četki.

Upotreba: preporučuje se nanošenje proizvoda na hladnu površinu uz brzo ispiranje.

Razređivanje sa vodom u razmeri 1 : 40 – 90. U automatskim perionicama dozirati 2-3%.

Dostupno u pakovanjima od 25 kg i 220 kg.

MEGA WASH je monokomponentni deterdžent namenjen pretpranju kamiona, cerada, autobusa, kombija, motora… Zahvaljujući svom posebnom sastavu, efikasno uklanja nečistoće bez upotrebe sunđera i četki.

Upotreba: preporučuje se nanošenje proizvoda na hladnu površinu uz brzo ispiranje.

Razređivanje sa vodom u razmeri 1 : 40 – 90.

Dostupno u pakovanjima od 25 kg.

MASTER cleaner – Dvokomponentni šampon višestruke namene. Dvokomponentni deterdžent za pranje i pretpranje vozila. Preporučuje se za brzo klanjanje svih vrsta nečistoća sa teretnih vozila. U preporučenim koncentracijama ne nagriza lak, aluminijumske i hromirane delove, kao ni plastične delove, čak i u slučaju da su napravljeni od recikliranih materijala. MASTER CLEANER zahvaljujući površinski aktivnim supstancama vrlo brzo i efikasno odvaja nečistoću sa zaprljanih površina.


UPOTREBA: proizvod dobro protresti, a zatim razrediti sa vodom u razmeri 1:30-1:70. U letnjem periodu, kada je to neophodno, vozilo prethodno ohladiti sa hladnom vodom.
Proizvod dostupan u pakovanju od 10 kg i 25 kg.

MOTOR CLEANER čisti i odmašćuje motore i njihove mehaničke delove, čak i uz korišćenje tvrde vode. Kada se koristi u preporučenoj koncentraciji, MOTOR CLEANER ne oštećuje tretirane delove i uklanja prljavštinu vrlo brzo.


UPOTREBA: doziranje sa vodom 1:5- 1:10. Pumpe za doziranje: 10%


Proizvod dostupan u pakovanju od 10 kg.

deterdžent za pranje autocisterni i kamiona

METALIX Deterdžent za pranje auto cisterni i kamiona


METALIX je kiselo sredstvo za moćno čišćenje nečostoća na metalu. Njegova specifična upotreba je za uklanjanje mrlja i oksida sa svih čeličnih delova auto-cisterni, rezervoara, aluminijumskih stranica kamiona, železničkih vagona. Savetuje se da se proizvod ne koristi u preterano koncentrovanom obliku ili da se ostavi da deluje suviše dugo, jer može oštetiti staklo i aluminijum.
Upotreba: razređivanje sa vodom u razmeri 1 : 10-20.
Proizvod dostupan u pakovanjima od 5 kg i 25 kg.