Proizvodi za samouslužne perionice

bezkontaktno pranje

DIAMOND POWER je praškasti deterdžent namenjen za pranje putničkih i teretnih vozila pod visokim pritiskom u samouslužnim perionicama. Moćan u uklanjanju svih vrsta nečistoća. Intezivnog je mirisa i lako se ispira. Proizvod se lako apsorbuje u vodi i na temperaturama nižim od propisane.

Upotreba: preporučuje se nanošenje proizvoda na hladnu površinu uz brzo ispiranje.

Razređuje se sa vodom 1 – 1,5 %.

Dostupno u džakovima od 25 kg

OCEAN PRE WASH je deterdžent za pretpranje koji ima visokopenući i polirajući efekat. Efikasno uklanja nečistoću bez upotrebe sunđera ili četki. Proizvod trenutno deluje na sve vrste nečistoća, ostavljajući karoseriju sjajnom i sa antistatičkim efektom.

Upotreba: preporučuje se nanošenje proizvoda na hladnu površinu uz brzo ispiranje.

Razređivanje sa vodom u razmeri 1:40-70 i sa džet pištoljem 20%.

Dostupno u pakovanjima od 10 kg i 25 kg

OCEAN EXTRA je monokomponentni deterdžent nove generacije, posebno osmišljen za pranje automobila, kamiona, cisterni, alatnih mašina, traktora, motora… Svojim jakim dejstvom OCEAN EXTRA garantuje temeljno čišćenje bilo koje vrste nečistoće bez upotrebe sunđera ili četki.

Upotreba: preporučuje se nanošenje proizvoda na hladnu površinu uz brzo ispiranje.

Razređivanje sa vodom u razmeri 1 : 40 – 90. U automatskim perionicama dozirati 2-3%.

Dostupno u pakovanjima od 25 kg i 220 kg.

MEGA WASH je monokomponentni deterdžent namenjen pretpranju kamiona, cerada, autobusa, kombija, motora… Zahvaljujući svom posebnom sastavu, efikasno uklanja nečistoće bez upotrebe sunđera i četki.

Upotreba: preporučuje se nanošenje proizvoda na hladnu površinu uz brzo ispiranje.

Razređivanje sa vodom u razmeri 1 : 40 – 90.

Dostupno u pakovanjima od 25 kg.

MASTER cleaner – Dvokomponentni šampon višestruke namene. Dvokomponentni deterdžent za pranje i pretpranje vozila. Preporučuje se za brzo klanjanje svih vrsta nečistoća sa teretnih vozila. U preporučenim koncentracijama ne nagriza lak, aluminijumske i hromirane delove, kao ni plastične delove, čak i u slučaju da su napravljeni od recikliranih materijala. MASTER CLEANER zahvaljujući površinski aktivnim supstancama vrlo brzo i efikasno odvaja nečistoću sa zaprljanih površina.


UPOTREBA: proizvod dobro protresti, a zatim razrediti sa vodom u razmeri 1:30-1:70. U letnjem periodu, kada je to neophodno, vozilo prethodno ohladiti sa hladnom vodom.
Proizvod dostupan u pakovanju od 10 kg i 25 kg.

MOTOR CLEANER čisti i odmašćuje motore i njihove mehaničke delove, čak i uz korišćenje tvrde vode. Kada se koristi u preporučenoj koncentraciji, MOTOR CLEANER ne oštećuje tretirane delove i uklanja prljavštinu vrlo brzo.


UPOTREBA: doziranje sa vodom 1:5- 1:10. Pumpe za doziranje: 10%


Proizvod dostupan u pakovanju od 10 kg.

aktivna pena

ACTIVE AUTOMAT FOAMY – Aktivna pena za automatske perionice

Proizvod se primenjuje u automatskim perionicama i uz svojstvo pranja, neutrališe PH vrednost na vozilu, daje bogatu penu i prijatnog je mirisa.
Bezbedan je za upotrebu jer ne oštećuje farbu na vozilima, aluminijum, hromirane i delove od reciklirane plastike.
Upotreba: Dozirati proizvod 20% u automatskiom perionicama.
Proizvod je dostupan u pakovanju od 25 kg.

šampon za automate

OCEAN AUTOMAT Šampon za automatske sisteme sa četkama


Neutralni deterdžent koji se koristi nakon faze predpranja u automatskim perionicama, odnosno najveći značaj ima kod pripreme vozila za fazu voska. Reguliše pH vrednost na optimalan nivo, tako da vosak daje najbolje rezulate. Posebna formula omogućuje da uklonite tragove prljavštine bez oštećenja laka, plastike i aluminijumskih površina. OCEAN AUTOMAT ostavlja četke od mašine čistim.
Upotreba: dozirati šampon na 30 gr. po vozilu.
Proizvod dostupan u pakovanju od 25 kg.

 

voskiranje

SHINY STANDARD Samosušeći i polirajući vosak


SHINY STANDARD je vodoodbijajući vosak niske viskoznosti osmišljen za sušenje u automatskim perionicama. Inovativne komponente SHINY STANDARD-a omogućavaju formiranje velikih kapi vode, lako prenosivih putem mlaza vode za ispiranje. Osim toga postavlja zaštitni veo i obnavlja originalni sjaj na celoj karoseriji vozila. Proizvod ne masti prozore i krpe.
Upotreba: U automatskim perionicama proizvod koristiti 2-4%; za ručno voskiranje razrediti sa vodom 1:20-40.
Proizvod je dostupan u pakovanjima od 10 kg i 25 kg.

SHINY DE LUXE Parfimisani super vosak nove generacije


SHINY DE LUXE je aktivni super vosak koji nakon upotrebe ostavlja povšinu sjajnom i daje polirajući efekat. Njegova upotreba je u automatskim i samouslužnim perionicama. Osim što formira velike kapi vode i postavlja zaštitni veo na vozilu, SHINY DE LUXE poseduje prijatan miris tokom uputrebe.
Upotreba: Dozirati vosak 1% u samouslužnim perionicama, dozirati vosak 2-4% u automatskim perionicama (pranje putem četki).
Proizvod je dostupan u pakovanjima od  25 kg.